Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Desavarsim frumusetea!

Membru Bizoo de 15 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Luciu de buze Shiny Animals, Set 24 buc, Martinelia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

368 lei Lei
Cod produs
MR79101
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Luciul de buze pentru copii cu pensula, de la Martinelia, se remarca prin design-ul minunat, cu ursuleti si unicorn, si ofera buzelor tale o stralucire usoara.
Textura speciala, stratificata pe 4 niveluri, face acest gloss si mai atractiv. Foloseste-l si hidrateaza-ti buzele... delicios. Usor de aplicat datorita pensulei fine.
Combinatia perfecta de ingrediente ofera protectie buzelor impotriva uscarii, asigura regenerarea si hranirea pielii; buzele devin moi, catifelate si hidratate. Asigura o protectie eficienta impotriva influentelor negative ale factorilor de mediu, cum ar fi vantul, inghetul si razele solare.
Aroma: Frisca X 6 buc, Capsuni X 6 buc, Struguri X 6 buc, Cocos X 6 buc.
Testat dermatologic.
Cantitate 2,7g /buc. Setul contine 24 de bucati.
Mod de utilizare: Aplicati dupa necesitate o cantitate moderata pe toata suprafata buzelor. Nu inghititi! Indepartati luciul de buze folosind sapun si apa calduta.
Avertismente: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Se recomanda a se utiliza sub supravegherea unui adult. Poate contine parti mici ce pot fi inghitite. A se evita ingerarea produselor, sau contactul cu ochii. In acest caz, clatiti cu multa apa. Contine arome care pot cauza alergii. Daca apar semne de iritatii, intrerupeti folosirea. Depozitati 5-25 grade C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura