Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Desavarsim frumusetea!

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Pomada pentru sprancene Revers, cu ulei de argan, nr.03 maro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

175 lei Lei
Cod produs
RVKSPOMBR
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pomada pentru sprancene Revers, cu ulei de argan, Nr 03 Maro , cu formula sa rezistenta la apa, va rezista fara sa se stearga indiferent ca mergi la plaja, la munte si chiar daca te prinde ploaia. Contine ulei de argan, fiind de neinlocuit in accentuarea formei sprancenelor si completarea eventualelor lipsuri de par. Se aplica foarte usor, ajuta la sculptarea sprancenelor in forma dorita, le confera volum si le accentueaza in mod natural culoarea.
Consistenta cremoasa si usoara se aplica uniform, nu se lipeste de piele si nu se intinde. Permite realizarea oricarui efectului de machiaj, gradual, de la natural la expresiv. Datorita uleiului de argan pretios, si continutului ridicat de vitamina E, hidrateaza, hraneste si netezeste parul, facandu-i sa arate frumos si sanatos.

Caracteristici:

creeaza un look natural, infrumusetand forma sprancenelor;
uniformizeaza nuanta sprancenelor, conferind forma si culoare;
faciliteaza modelarea sprancenelor;
confera densitate sprancenelor, acoperind eventualele goluri;
este rezistenta la transfer, puternic pigmentata;
datorita uleiului de argan si vitaminei E, are proprietati hidratante, hranitoare si regenerante

Aplicare:

Aplicati pamada cu pensula, trasand o linie subtire sub spranceana; aplicati aceeasi linie subtire si in parea superioara, apoi blenduiti; aplicati usor pomada si in interior, apoi blenduiti din noi; acum, sprancenele tale, rezistente la apa, sunt perfecte!

Ingrediente: Isododecane, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, C18-36 Acid Triglyceride, Polymethylsilsesquioxane, Paraffin, Cera Alba, Glyceryl Palmitate/Stearate, Stearic Acid, Polybutene, Cera Microcristallina, Candelilla Cera, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Phenoxyethanol, Argania Spinosa Kernel Oil, Olus Oil, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, BHT, Propylparaben, [] CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Capacitate: 3g

Avertismente: Uz extern. Evitati contactul cu ochii. Nu lasati la indemana copiilor. Depozitati in mediu uscat, ferit de lumina soarelui, la temperaturi intre 18-25 grade C, cu capacul inchis cu grija.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura