Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Desavarsim frumusetea!

Membru Bizoo de 14 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Balsam de buze pentru copii, Super Mario 4g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

123 lei Lei
Cod produs
DY1807
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Balsamul de buze Super Mario este un balsam de buze hidratant si nutritiv, ideal pentru utilizarea zilnica si recomandat pentru ingrijirea buzelor deshidratate si exfoliate. Formula blanda, conceputa special pentru copii, inmoaie si hraneste pielea sensibila a buzelor, si incanta cu aroma placuta de capsuni si design-ul inspirat de personajele preferate. Licenta Disney
Caracteristici
Balsamul de buze se evidentiaza prin formula nutritiva, cu proprietati speciale de ingrijire, imbogatita cu ulei de ricin, ceara alba, ceara de candelilla, ulei de susan, de soia, parafina lichida, ulei de grau comun si extracte din plante.
Combinatia perfecta de ingrediente ofera protectie buzelor impotriva uscarii, asigura regenerarea si hranirea pielii; buzele devin moi, catifelate si hidratate.
Balsamul asigura o protectie eficienta impotriva influentelor negative ale factorilor de mediu, cum ar fi vantul, inghetul si razele solare.
Capacitate: 4g
Mod de utilizare Aplicati dupa necesitate, o cantitate moderata de balsam de toata suprafata buzelor. Nu inghititi!
Recomandare: nu eliberati o cantitate mare din recipient deoarece exista posibilitatea ruperii balsamului. Avertismente: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Se recomanda a se utiliza sub supravegherea unui adult. Poate contine parti mici ce pot fi inghitite. Pericol de sufocare. A se evita ingerarea produselor, sau contactul cu ochii. In acest caz, clatiti cu multa apa. Daca in urma utilizarii produselor apar semne de iritatii, intrerupeti folosirea si consultati medicul. Depozitati in mediu uscat, ferit de lumina soarelui, la temperaturi intre 5-25 grade C, cu capacul inchis cu grija.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura